PALVELUT

Mohair Helsingissä pääset rentoutumaan arjen kiireiden keskellä. Halusitpa sitten uuden hiusmallin, pientä freesausta väriin tai jotain aivan uutta kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan ne parhaamme mukaan omalla ammattitaitoisella twistillä!

Jokaiseen varattuun aikaan kuuluu lyhyt konsultaatio, jossa käymme läpi asiakkaan hiuksien historiaa sekä toiveita tulevasta käsittelystä. Työkokemusta meiltä löytyy alalta yhteensä yli 15 vuotta ja koulutamme itseämme säännöllisesti koulutuksissa.

KAMPAAMOLEIKKAUS

Ammattitaidolla toteutettu hiustenleikkaus on avain helppoon ja vaivattomaan hiuksien laittoon kotona. Kun hiukset on leikattu juuri sinun hiustyypillesi ja kasvonpiirteillesi sopiviksi, ne korostavat luonnollista kauneutta ja sinun on helppo laittaa niitä itse kotona.

Annamme vinkit oikeiden kotihoito- ja muotoilu tuotteiden käyttöön, jotta sinä pystyt ylläpitämään lopputuloksia ja saat luotua kampaamo tason hiusmuotoilua kotona. Käytössämme on monipuolinen Label.m -sarja johon tulet varmasti ihastumaan!

PARTURIPALVELUT

Miehille tarjoamme tavallisen parturoinnin lisäksi myös skin fade leikkauksen jossa sivut ja takaosa ajetaan koneella nolla millisestä häivyttäen asiakkaan mielen mukaan.

HIUSTEN VÄRJÄYS

Oikeanlaiseen leikkaukseen yhdistettynä kauniin väriset ja kiiltävät hiukset antavat viimeisen silauksen täydelliseen kokonaisuuteen. Luonnolliset ja ihonväriisi sopivat sävyt takaavat kauniin eläväiset hiukset.

Hallitsemme myös haastavat color correction värjäykset sekä isommat muutostyöt. Asiakkaan on hyvä kuitenkin pitää mielessä, että kaikkea ei välttämättä voida toteuttaa yhdellä käsittelykerralla vaan isommat muutokset yleensä vaativat aikaa.

Työskentelemme aina hiusten kuntoa kuunnioittaen ja hyväkuntoisuutta ylläpitäen. Esim. Isommat vaalennus -käsittelyt saattavat vaatia useamman kerran ennen kuin haluttu lopputulos saavutetaan. Käytössämme on vegaaninen Sim Sensido -värisarja.

RAIDOITUKSET

Vaaleat raidoitetut hiukset ovat erittäin lähellä sydäntämme! Yli 80% asiakas töistämme ovat raidoituksia ja ne ovatkin suuri intohimomme! Olemme erikoistuneet erilaisiin raidoitus tekniikoihin ja isoihin muutos töihin. Nykypäivänä raidoitus tekniikoita löytyy monia ja jokaiselle tekniikalle on oma käyttötarkoitus riippuen siitä minkälaista lopputulosta haetaan.

Suosituin on tällähetkellä varmasti Balayage eli vapaan käden raidoitus tekniikka. Kyseinen tekniikka takaa, että lopputulos on pehmeä ja luonnollinen. Tämä tekniikka toimii oli pohjana sitten tumma väri johon halutaan maalata kevyttä vaaleutta, luoda kolmiulotteisuutta tai entuudestaan raidoitettu vaalea jossa halutaan häivyttää pois pitkälle kasvanut tyvi. Raidat lähtevät kevyesti liukumaan tyvestä kohti latvaa jättäen erittäin pehmeän lopputuloksen mikä vaalenee kohti latvoja. Tekniikka on saanut inspiraationsa hiuksista jotka näyttävät siltä, että olisivat auringon vaalentamat.

Mikäli toivotaan balayage tekniikkaa voimakkaampaa lopputulosta tulee seuraavaksi Foilayage vapaankäden raidoitus tekniikka. Nimestä voi jo päätellä, että se ei eroa edellä mainitusta muuten kuin, että siinä käytetään maalattujen osioiden välissä foliota joka takaa, että maalatut kohdat jaksavat vaalentua vielä ripauksen enemmän kuin ilman foliota.

Kolmas suosittu tekniikka on Airtouch. Tässä käytetään apuna fööniä jolla puhalletaan poimitusta osiosta lyhyimmät hiukset pois ja vaalennetaan jäljelle jääneet pidemmät hiukset. Tällä tekniikalla raidoitetut lopputulokset ovat erittäin pehmeitä, mutta saadaan silti raidat lähtemään kirkkaina aivan tyvestä lähtien. Tämä tekniikka toimii kun halutaan kirkasta vaaleaa lopputulosta!

Viimeisimpänä, muttei vähäisempänä folioraidat! Tämä tekniikka valitaan kun halutaan luoda maximaalista vaaleutta hiuksiin tai selkeämpää ”raidoitus” ilmettä. Luemme myös perinteisiin folioraitoihin tekniikat; lowlights, babylights, tupeerausraidat.

Myös faceframing on todella suosittu! Haluamme muistuttaa, että ammattilainen valitsee viime kädessä millä tekniikalla toivottua lopputulosta lähdetään toteuttamaan. Myös eri raidoitus tekniikoiden yhdistäminen keskenään on yleistä!

OLAPLEX TEHOHOITO

Mikäli hiuksesi kaipaavat tehohoitoa tai lisä suojaa voit valita Olaplex tehohoito -palvelun, joka korjaa jo syntyneitä vaurioita ja estää uusien syntymistä. Hoito voidaan tehdä joko erillisenä kaksivaiheisena tehohoito käsittelynä tai sitten yhdistää se esim. värikäsittelyn tai raitojen yhteyteen.

Me suosittelemme Olaplexia käytettäväksi AINA kun hiukseen tehdään jonkinlainen vaalennus käsittely oli kyseessä sitten raidat, Balayage tai tyven vaalennus. Olaplexin kolmas vaihe on; kotihoito tuote nro.3 joka ylläpitää salongissa tehtyä käsittelyä ja mikäli kuulit juuri Olaplexista ensimmäistä kertaa lue siitä lisää osoitteessa: https://olaplex.fi

GLOSSING

Glossing eli kiiltokäsittely on mieto sävytys. Kyseessä on yksi ehdottomasti halutuimmista käsittelyistä tällä hetkellä. Glossing on kestoväripohjainen – siinä on yksi osa väriä, yksi osa hapetetta ja yksi osa hoitoainetta. Värimassa levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, jolloin hiuksissa oleva vesi suojaa hiusta. Sillä voi kirkastaa hiusten yleisilmettä, taittaa pois ei-toivottuja sävyjä tai syventää tummuus asteita. Glossing jättää lopputuloksen kuultavaksi.

Sävytyksen kesto riippuu hiuksen kunnosta ja pesuvälistä, kuten aina värjäyksissä. Sävypigmentit kuluu pois huomaamattomasti, eikä aiheuta tyvikasvua. Suosittelemme erityisesti käytettäväksi tätä palvelua raidoitusten välissä tai jos tumma hiusväri on haalistunut esim. Lomamatkalla. Glossing ei kuitenkaan sovellu harmaiden peittoon eikä jos halutaan isompia värjäys tuloksia. Glossingiin varataan aikaa hiuspituudesta riippuen 45min-75min.

KAMPAUKSET

Meiltä saat kauniit hääkampaukset sekä juhlakampaukset kaikenlaisiin juhliin. Puolen tunnin pikakampaus sopii hieman rennompaan menoon.

HÄÄKAMPAUS

Hääpäivä on yksi niistä päivistä jolloin haluat, että hiukset ja meikki ovat täydelliset ja juuri sinulle luodut. Meiltä saat kauniin ja kestävän hääkampauksen oli sitten kyseessä klassinen nutturakampaus, bohompi lettikokonaisuus tai näyttävät laineet kukkaseppeleellä. Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, mikäli sinulla ei ole selkeää visioita siitä, minkälainen kampaus sinulle ja hääpukuusi sopisi.

Hinnastossamme ei ole erikseen hinnoiteltu hääkampausta vaan kaikki juhlakampaukset veloitetaan juhlakampaushinnan mukaan, mikäli kampaus toiveet täyttävät juhlakampauksen merkit. Suosittelemme myös aina hääkampauksissa koekampausta jolloin voimme yhdessä kokeilla hieman erilaisia vaihtoehtoja. Pääsemme myös sopimuksen mukaan hääpäivänä saapumaan esim. hotellille.

PIKAKAMPAUS

Pikakampaus sopii erinomaisesti pikkujouluihin, häävieraalle tai vaikka synttärijuhliin silloin kun aikataulu on hektinen etkä halua stressata itseäsi millään ylimääräisellä. Pikakampaus valinnat ovat suoristus, kiharat tai laineet. Myös näyttävälle ponnarille laitto onnistuu tai pieni toispuolinen letti. Kunhan saavut paikalle puhtaalla hiuksella niin saamme sinut laitettua juhlakuntoon.

Huomioithan, että mikäli haluat kampauksen jossa on kaikki hiukset kiinni tai nuttura yms luetaan kampaus silloin juhlakampaukseksi jolloin siihen varataan enemmän aikaa ja se kustantaa hinnaston mukaisen juhlakampauksen hinnan. Olemme myös hinnoitelleet lettikampauksen erikseen joka on varattavissa netistä.

Ps. Tulethan kampaus aikoihin edellisenä iltana tai samana aamuna pestyllä hiuksella jossa ei ole muotoilutuotteita.

HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennyksillä voit saada vaivattomasti hiuksiisi luonnollista runsautta, lisä pituutta tai kivoja sävy eroja ilman hiustenvärjäystä. Teemme liikkeessämme teippipidennyksiä  sekä sinettipidennyksiä.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon, jossa käydään läpi hiustesi kunto, toiveesi pidennysten suhteen sekä ennen pidennystä mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet kuten oman hiuksen värjäys.  Saat myös kustannusarvion toteutettavista palveluista ja hiusten hinnasta. Konsultaation jälkeen hiukset tilataan ja niistä peritään varausmaksu.

SIMPLY NATURAL -MAGO

Mago on markkinoiden hellävaraisin kiinnitystapa, jolla voidaan toteuttaa sekä tuuhennoksia, että täyspidennyksiä. Mago-pidennyksiä ei teipata eikä sinetöitä asiakkaan hiuksiin vaan kiinnitettävä osio tulee kiinni ainoastaan puuvillalangalla. Tämä tekniikka mahdollistaa runsaatkin hiukset, ilman kiristävää tunnetta. Tällä tekniikalla tehty pidennys/tuuhennos kestää 3-5kk.

Ilmavuus, luonnoliinen liike ja tunne päässä ovat totta, sillä Simply Natural Mago- tekniikka ei vaurioita hiuksiasi. Tämä tekniikka on allergiavapaa sillä missään työvaiheessa ei käytetä kemikaaleja. Konsultaatiossa laskemme tuuhennokselle tai pidennykselle tarkan hinnan.

KYSYTTÄVÄÄ?

Mikäli mietit isompaa muutosta hiuksillesi tai sinulle herää kysymyksiä voit soittaa liikkeeseemme niin voimme konsultoida alustavasti puhelimitse tai voimme varata ajan liikkeeseen ilmaiseen 15min konsultaatioon.

OTATHAN HUOMIOON

Mikäli olet estynyt saapumaan sinulle varattuun aikaan muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24 tuntia aikaisemmin! Emme vastaanota ajanperuutuksia sähköpostitse joten suosittelemme peruuttamaan ajan itse nettisivujemme kautta tai soittamalla/lähettämällä viestin liikkeen puhelinnumeroon. Peruuttamattomista ajanvarauksista perimme 50% varatun ajan hinnasta.

Copyright 2020 © Mohair Helsinki Oy | GDPR | Design by moody.fi | Pictures by Omer Levin